torstai 7. toukokuuta 2015

Harmaa toukokuu


On vaikea keksiä syväluotaavaa kirjoitettavaa kun viettää aikansa toipuen luentojen tietoähkystä ja luonnostellen tähän mennessä vaativinta koulutehtävää. Lisäksi sää on ollut skotlantilainen, joten en ole voinut perustella auringolla itselleni ulkoilutaukoja. Onneksi vaaleanpunaisen sateenvarjon alla kaikki näyttää vähän vähemmän harmaalta.


Kevään viimeisenä koulupäivänä herkuttelin kalliilla Costan (Cost-a-lot, sanoo brittiläinen kaverini eikä ole väärässä) teellä ja flapjackilla. Flapjack on (ainakin täällä päin) ikään kuin kaurapuurosta tehty myslipatukka. Ihan tosi namia, rakenne on kosteampi ja pehmeämpi kuin myslipatukoissa, ja näissä voi olla seassa kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja mitä vain. 


Jostain syystä vähän hymyilyttää kun yliopiston ja keskustan väliä suhaava bussin perässä on maininta, että kyseessä on koulubussi. Kaksikerrosbussia tarkoittava termi double decker on kotiutunut jo sanavarastoomme.Harmaat päivät vaikuttavat jo koko perheeseen, tai näin ainakin päättelen tästä - harvinaisesta aurinkoläikästä ei nauti vain kissa, vaan myös tenava.

Viikonlopulle olemme varanneet liput ulkoilmatapahtumaan joka järjestetään ihan kiven heiton päässä meiltä. Jännitämme kovasti, sataako silloin kaatamalla vai ehkä vain vähäsen. Ensi viikolla saamme vieraaksi siskoni Suomesta, toivotaan että silloin ainakin olisi joku nättikin päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ilo kuulla sinusta!