lauantai 7. helmikuuta 2015

Arkikuvia


Opiskelijaelämän parhaita puolia: Jos on ahkera ja viimeistelee esseen 3 päivää ennen palautuspäivää, voi viettää aurinkoisen perjantain kävelyllä lapsen kanssa auringossa ja ihan vain nautiskella.


Jatkoa sarjaan mielenkiintoiset liikennemerkit. Ehkä asteen verran vakuuttavampi kuin suomalainen versio, josta ruumis on jätetty hienovaraisesti pois.


Suomesta puheen ollen, hassuimmista asioista sitä tuleekin koti mieleen.Loppuun vielä yksi lautasmalli (pahoittelut kuvalaadusta). Olemme tutustuneet kalafileisiin - sinällään ihan peruselintarvike, mutta jos olisin ehdottanut Kaitsulle puoli vuotta sitten sitä päivälliseksi, olisin saanut joko kylmäävän katseen tai epäuskoisen naurun vastaukseksi. Mutta nyt meilläkin syödään kalaa, kiitos fish & chips -kulttuurin ja kalan joka ei maistu yhtään kalalta. Lisäksi lautaselta löytyy täällä todella suosittua ruusukaalia. Tai en tiedä onko se suosittu vai välttämätön paha, sillä vihannessekoitusta on melkein mahdoton löytää ilman sitä. Ja vielä viipale naan-leipää mistä on tullut meidän suosikki täällä ja uusi tuttavuus, chilimaustettu cheddarjuusto. Teki mieli kysyä, "miksi?" Mutta sitten taas sitä maistettuani, "miksi ei?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ilo kuulla sinusta!