sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Arkiruokaa

Tämä postaus on terveisiksi äidilleni – ei me ihan pelkkää paahtoleipää ja teetä syödä. Tässä yhden illan ateria.


Maustamattomia kanafileitä (brittiläisistä kanoista, tottakai) paketti £3 (noin 3,90 €). Meidän liesi on hienon tumman myrkyn vihreä – mutta ainakin se on tuttu ja turvallinen sähköliesi. Pannukin on ehkä parhaat päivänsä nähnyt. Yritimme etsiä kaupasta paistinpannun kantta, mutta totesimme ettei  niitä taidetta täällä tuntea (kuten ei kunnon wc-harjojakaan...)


Laatikollinen wokkausvalmiita tuorekasviksia £0.99 (1,29 €). Suolaa, pippuria ja sekayrttejä mausteeksi ja lisäksi nakkasin sekaan kuivattuja kanttarelleja, suoraan Kerimäeltä.


Nuudeleita, myös £0.99. Kuvassa vilahtaa myös välttämätön ruuanlaittojuoma – lasillinen Irn Bruta.


Valmista tuli ja makutestaajan epäilevästä ilmeestä huolimatta hyvää oli.4 kommenttia:

 1. Onnea uuteen elämään! :) Kyllä täältä Englannista ainakin löytyy sekä ihan tavallisia vessaharjoja, että niitä paistinpannun kansiakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vika on varmaan siinä että etsitään vääristä paikoista :) lopulta wc-harjat löytyivät Debenhamilta (sellaisia hienoja keraamisia/kromisia, edelleenkään ei ole tullut vastaan parin punnan muoviharjoja tyyliä Sini). Paistinpannu ostettiin sitten kokonaan uutena kannen kanssa. Pikku hiljaa arki alkaa olla uomissaan :)

   Poista
  2. Teiltäkin varmaan jostain läheltä löytyy tanskalainen Tiger, sieltä monesti löytää hyödyllisiä juttuja. Muita suomalaisille tuttuja kauppoja on ainakin Ikea ja Clas Ohlson, jotka kannattaa myös kurkata. :)

   Poista

On ilo kuulla sinusta!