torstai 9. huhtikuuta 2015

Raploch ja joenvarsi

Maanantaina oli vielä pääsiäisloma yliopistolta ja aurinko jatkoi porotustaan. Lähdimme kiertämään Forth-joen rantaa meille vähän uudesta suunnasta viereisessä Raplochin kaupunginosassa.

Stirlingin vanha silta


Stirlingissä on vaikea ottaa maisemakuvaa ilman Wallace Monumentia.

Kaukana jossain on pikkuinen mäki...

Vähän matkaa kuljettuamme törmäsimme - yllätys, yllätys - leikkipuistoon. Olisikohan tämä jo seitsemäs meiltä kävelynmatkanpäässä (jonka olemme bonganneet, ties montako muuta vielä on löydettävänä). Kaikki puistot ovat kuitenkin erilaisia. Tämä oli selvästi suunnattu isommille lapsille, jopa teineille. Perinteisten hiekkaleikkijuttujen ja vauvakeinujen sijaan täältä löytyi mm. jättikeinu, trampoliinit ja kiipeilyseinä.

Puistoilun jälkeen jatkoimme matkaa joen vartta eteenpäin, kunnes kaarsimme takaisin tutuille tienoille. Tälläkin reissulla rattaat olivat mukana, mutta Leon mieluummin juosta viiletti Lukan ja Lukan potkulaudan perässä. Ihan huippua että tenavat jaksavat ja haluavat ulkoilla ja samalla nähdään aina vähän uusia maisemia. No, ehkä ihan vähän motivaatiota haettiin poikkeamalla kotimatkalla Mäkkärissä lomapäivän kunniaksi. Ensimmäinen ruokailu terassilla - huhtikuun 6. päivä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ilo kuulla sinusta!