sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kings Park

Viime yönä tuuli taas myrskylukemissa siten, että ulko-oven kolke säpsäytti hereille vähän väliä - ehkä tästä johtuen en ollut aamulla ihan skarpeimmillani. Aurinko paistoi ja paimensin koko konkkaronkan ulos - sen suuremmin miettimättä sitä, ettei tuuli ollut juuri öisestä laantunut.


Tapasin aiemmin tällä viikolla toisen Stirlingissä asuvan suomalaisen ja sain hyvän vinkin lähteä käymään Kings Parkissa. Tuulesta huolimatta suuntasimme sinne, reitti olikin meille sattumalta jo tuttu, koska puisto löytyy Stirling Smith -museon naapurista. Puisto on golfkentän laidalla enkä ole ihan varma mistä toinen alkaa ja toinen päättyy, mutta viheralue on valtava.


Puuskaisen tuulen vuoksi sää vaihtui ihan jatkuvasti. Välillä aurinko helotti pilvettömältä taivaalta - sitten tuuli taas nousi ja heitti niskaamme räntäsateen ja puhalsi niin että Leon meinasi mennä kumoon. Hetken päästä aurinko taas pilkisti esiin - näimme kolme eri sateenkaarta lenkin aikana.
Auringonpaiste (ja kevään ensimmäinen päivä!) olivat houkutelleet muitakin perheitä puistoon - ja ihmiset näkyivät jopa pukeutuneen suurinpiirtein sään mukaisesti (mikä ei ole mikään itsestäänselvyys täällä). 

Kotimatkalla poikkesimme Mr Simms Olde Sweet Shoppeen, karkkikauppaan jossa meille oli vinkattu myytävän lakua. Lakun lisäksi otimme maisteluun minttusuklaanougatia, maapähkinävoitoffeeta ja vaahtokarkki-toffee-suklaalevyn. Laku oli kuivaa ja raskasta pureksittavaa, mutta maku oli tuttu. Kyllä tätä paremman puutteessa mutustelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ilo kuulla sinusta!