keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kevään merkkejä


Mistä tietää, että arki on tullut? Siitä, että asiat ja maisemat ympärillä alkavat pikku hiljaa tuntua tutuilta, eivätkä aiheuta suurta ihmetystä. Ehkä siksi vähän harvemmin kirjoittelen. Maanantaina kävelin hakemaan Lukaa tanssitunnilta, ja huomasin kuitenkin yllättyväni rauhallisesta, lähes tyynestä joenvarresta (ja siitä, että puolen seitsemän aikaan näki vielä ottaa valokuvia!).Joki oli tullut moikkaamaan joen varren kävelytietä ja jonkin matkaa sain hyppiä lammikoiden yli. Kuvista ei ihan välity se jännä tunne kun huomaa seisovansa ihan nokakkain joen kanssa, kun on tottunut sen pysyttelevän omassa uomassaan.


Tänään yllätyin tästä kaunokaisesta naapurin pensaassa.

Isovanhemmat lähtevät huomenna kotimatkalle. Lapset ovat saaneet lahjoja ja läheisyyttä, ja me Kain kanssa vähän yhteistä, sekä omaa aikaa. Kyllä tällä kesään asti pärjätään, Skypen avulla tietenkin.

2 kommenttia:

  1. Moi! Olen tainnut blogiasi alusta asti seurata, mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan. On ollut ilo seurata perheenne asettumista Skotlantiin, itse aion muuttaa sinne heti lukion jälkeen opiskelemaan (olen nyt kakkosella). Tulikin mieleen, että tiedätkö, ovatko Lontoosta saadut kolikot käypää valuuttaa Skotlannissa?

    Opiskelun iloa ja kevään odotusta sinne suuntaan! Toivottavasti ei iske enää takatalvi täällä Suomessa.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kun kommentoit, kiitos :) Samoja kolikoita käytetään koko Iso-Britanniassa, eli pidä tallessa vaan. Lain mukaan skottisetelitkin pitäisi hyväksyä Englannin puolella, mitä ei sitten kuitenkaan tosielämässä kuulemani mukaan välttämättä tapahdu. Hyvää kevättä sinullekin!

    VastaaPoista

On ilo kuulla sinusta!