lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kesä yllätti

Saapui se kesä sittenkin - neljänä päivänä peräkkäin +22 ja tyyntä. Hellettä, hiki ja rusketusraidat! (No, tänään on taas paksu pilviverho ja +14). Viikko on vietetty pihalla, pallokentällä ja kiertelemässä tuttua joen vartta. Kelasin valokuvia taaksepäin, maaliskuulle, vuoden vaihteeseen. Mieletön muutos luonnossa, vihreää on joka paikassa.


Portaat voi poistaa käytöstä vaikka aidoittamalla, ilmeisesti.


Lehmiä, niin lähellä mutta niin kaukana.
Pari kuvaa piti ottaa tyynestä Forthsta, makeasti peilautuvat linna ja junasilta.


Ja arvatkaa hypinkö ilosta tasajalkaa Tescon jugurttihyllyllä kun törmäsin Arlan proteiinirahkaan! 'Produced in Finland' ilahdutti. Jostain syystä tätä nimitetään täällä vähärasvaiseksi pehmytjuustoksi ja suluissa rahkaksi: Low Fat Soft Cheese (Quark). Maku oli tuttu, mutta tuontituotteen hinta vähän kirpaisi. Toivotaan menestystä suomirahkalle Skotlannissa, että tätä voi jatkossakin täällä maistella.

3 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta kommentista! :) Olen itseasiassa itsekin Lappeenrannasta kotoisin, huippua löytää hengenheimolaisia, vaikka aika eri tilanteessa ollaankin! Skotlantiin olen haaveillut itsekin pääseväni, jos vaikka syyskuussa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mikä sattuma :) Onneksi täällä kesä kestää kuulemma pidemmälle syksyyn ja syyskuussakin pitäisi olla vielä ihan kauniita päivä.

      Poista

On ilo kuulla sinusta!