sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Plean Country Park

Tänä sunnuntaina annoimme pojille vaihtoehdoiksi valita: luontoon vai vanhojen autojen näyttelytapahtumaan. Isompi halusi luontoon, ja pienemmän pää kääntyi samalle kannalle nopsasti heti kun eväistä oli puhe. Kohteeksi valitsin Stirlingin polkukarttaa tutkailtuani Pleanin puistoalueen, josta olin huristellut bussilla lukemattomia kertoja ohitse viime syksynä edellisen työharjoittelun aikaan. 

Paitsi että matkalla huomasin sekoittaneeni naapurikylät Bannockburnin ja Pleanin toisiinsa ja päädyimme paikkaan josta en ollut ennen kuullutkaan, saati nähnyt vilaustakaan. Mutta ei se menoa haitannut, Pleanin Country Parkissa riitti käveltävää ja katseltavaa ja pojilla ihmeteltävää aina nuijapäistä mäyrän koloihin. Puiston keskeltä löytyi raunioitunut Plean House ja sen vielä raunioituneemmat tallit. Eväät nautittiin leikkipaikan laidalla - 'Ihana retki!' riemuitsi Leon. 'Best picnic ever!' komppasi isoveli, ja pohti, että jos osaisi teleportata, kävisi täällä joka päivä. 


Sinikellot eivät enää olleet kukkeimmillaan, kuuma viime viikko oli varmaan imenyt mehut niistäkin. Hieno paikka viettää sunnuntaita, joka tapauksessa.

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja kauniita kuvia.
    Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani.
    Hyvää lauantai iltaa sulle.

    VastaaPoista

On ilo kuulla sinusta!