perjantai 15. toukokuuta 2015

Seikkailut siskon kanssa

Lapset olivat odottaneet tätiään Suomesta tänne vierailulle jo pitkän aikaa. Viimein koitti päivä kun lupasimme Leonille, että tänään mentäisiin tätiä vastaan juna-asemalle - ja poika veti kengät jalkaan ja lakin päähän jo kahta tuntia ennen kuin juna lähti Edinburghista kohti Stirlingiä.

Juomalaseista tehty valaisin Cold Beer Company -pubissa.

Jälkiruoka sundaet - nams
Seurasi kaksi päivää kuulumisten vaihtamista, kaupungin ja lähikulmien koluamista ja herkullista pubiruokaa. Siskolla oli tuliaisina suklaata ja salmiakkia ja se tärkein, kunnon ruisleipää.

Vanhalla hautausmalla Stirlingin linnan luonaAbbey Craig


Ei käyntiä Stirlingissä ilman visiittiä Wallace Monumentille


Cambuskennet Abbey jonka luona olimme käyneet jo helmikuussa norkoilemassa, oli avannut porttinsa kävijöille. Sen pihalta löytyi kuninkaan hauta ja viereiseltä pellolta lekottelevia lehmiä.
Sitten siskon pitikin jo pakata laukkunsa ja suunnata takaisin töiden ääreen. Ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa! Odotamme jo kaikki Lukan kesälomaa, että päästään ensimmäistä kertaa käymään Suomessa puolen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen.

* * *

Suomalainen blogiskene kuhisee taas, uusi palvelu Blogipolku on avautunut ja vetää väkeä kuin pipoa. Neljä tuultakin löytyy sieltä, ja toivon että sitä kautta voin jatkaa uusien hyvien blogituttavuuksien bongailua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On ilo kuulla sinusta!