sunnuntai 21. elokuuta 2016

Hellepäivä farmilla

Tämän vuoden minilomani Suomessa oli ja meni ja sää oli niin kaukana näiden tämän postauksen kuvista kuin olla ja voi. Tuuliset kuvat järven rannalta jaan seuraavassa kirjoituksessa, mutta nyt ihastellaan elokuun hellepäivää, jonka vietimme melkein kotikulmilla alle 15 minuutin ajomatkan päässä, Briarlands Farmilla. Farmi on nimensä mukaisesti toimiva maatila, jolla kasvatetaan lehmiä ja viljellään rehuja paitsi oman tilan tarpeisiin myös naapurissa olevan safaripuiston norsuille ja kirahveille. Vähän suolaisella £25 sisäänpääsymaksulla (2 aikusta ja 2 lasta) tenavat pääsivät traktoriajelulle maatilan ympäri ja syöttämään lehmiä, vuohia ja lampaita,sekä laskemaan pupuja, possuja ja marsuja.
Mutta farmitouhujakin enemmän poikia kiinnosti valtaisa viheralue joka oikeastaan oli yhtä suurta leikkipuistoa alusta loppuun. Neljä tuntia helteessä hyppimistä, kiipeilyä, polkuautoilla kurvailua, juoksemista ja alla olevassa kuvassa vilahtavassa lammasaitalabyrintissä seikkailua - kyllä oli hiki (ja meikäläiseltä paloi niska) mutta ei voi valittaa, ehdottomasti yksi tämän kesän kauniimmista päivistä.

1 kommentti:

  1. Minäkin oon monta kertaa huitassu ohitse tuosta paikasta, jospa joskus vaikka tulisi käytyä kurkkaamassa meininkiä. Ihan huippua kun saa näitä hyviä vinkkejä vierailun arvoisiin paikkoihin sulta. :)

    -anne-

    VastaaPoista

On ilo kuulla sinusta!