tiistai 12. heinäkuuta 2016

Still kickin'

Työharjoittelu on tänään puolessa välissä. Välivaiheen raportti alkaa olla palautuskunnossa, ensimmäinen observaatio takana ja työkaverit ovat alkaneet tottua siihen ettei tästä suomalaisesta saa irti kunnollistsa small talkia. Kaikki hyvin siis. Rankkaa on, ei voi kieltää, ja (ensimmäistä kertaa varmaan ikinä) odotan syyskuun loppua niin kovasti! 

Matkalla kotikäynnille.

Työn arki tuntuu tältä.


Olo on todella ristiriitainen - ihan vain selviytyäkseni arjesta hoen mielessäni yksi vuosi enää, vuoden päästä olen valmistunut, yksi vuosi enää Skotlannissa. Ja sitten katson työmatkalla haikeana junan ikkunasta näkyviä mielettömiä smaragdinvihreitä kukkuloita, lammaslaitumia ja sinisenä horisontissa siintäviä vuoria ja mietin - viimeinen vuosi menossa, miten ikinä ehdimme tai jaksamme nähdä kaikkea sitä mitä Skotlannilla olisi meille vielä tarjottavaa. 


Tämän kesän sää kiteytyy tässä - viikon sadetta seuraa viikon pilvinen kausi. Eipä harmita istua toimistossa.

Paitsi kun työn arki on myös tätä...

... ja tätä ...

... ja  silloin kun se aurinko sitten viimein pilkahtaa.
Mutta hei, yhtenä päivänä huomasin pukeutuneeni sävy sävyyn Irn Bru -tölkin kanssa. Huumoria revittävä sieltä mistä sitä löytyy.

3 kommenttia:

 1. Aivan upea blogi sulla! Päädyin tänne itse sattumalta yhden toisen blogin linkkilistan kautta, on ihana lukea kirjoituksia arjesta toisessa maassa. Ja mikä muisto tästä jääkään sulle itsellesi, jotakin johon aina palata. Tämä blogi kolahti eritysesti, koska asuin lukion jälkeen lukuvuoden 2001-2002 Dundeessa. Stirlingissäkin tuli pari kertaa käytyä. Kaikkea hyvää ja tsemppiä opintoihin! T. Karoliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina :) kiva kun kävit kommentoimassa. Ihan totta, kuvia tulee tietysti räpsittyä enemmän kuin blogiin ilkeää laittaa, mutta kuvaukset arjesta hienoine ja rankkoine hetkineen on kiva saada talteen tätä kautta - etenkin voi olla että aika kultaa muistot eikä sitä enää muistakaan joku päivä ettei tämä ollutkaan ihan pelkkä lomareissu mahtavista maisemissa ;)

   Poista
  2. Totta! Silloin kun itse olin Skotlannissa blogeista ei vielä tiedetty juuri mitään, mutta äitini viisaana tulosti kaikki sähköpostini ja tallensin ne yhteen kansioon. Joku päivä vielä avaan sen ja kahlaan läpi, jos uskallan! 😄

   Poista

On ilo kuulla sinusta!